Vooropleiding dans

Is dans jouw passie en wil je je zo goed mogelijk ontwikkelen als danser? Droom je er misschien zelfs al van om professioneel danser te worden en van dans ooit je beroep te kunnen maken? Geef je op voor de auditie van de vooropleiding dans op vrijdag 23 augustus aanstaande en start volgend seizoen met jouw vooropleiding dans!

De vooropleiding dans is een intensief dansprogramma bedoeld voor getalenteerde en gemotiveerde leerlingen van 10-18 jaar. Je kunt dit programma volgen als je gek bent van dans, voldoende talent hebt en je je graag wilt verdiepen in de techniekvakken. Voor leerlingen die nog een stapje verder willen en wellicht zelfs al nadenken over een professionele mbo- of hbo-vervolgopleiding, is het programma een goede voorbereiding op de audities van de vakopleidingen.

Vooropleiding Dans
10 - 18 jaar
Auditie: 23 augustus, 
Locatie trainingen: Studio26 Velp

Over de auditie

Op vrijdag 23 augustus kun je auditie doen voor de vooropleiding dans. Tijdens je auditie kijken we naar je fysieke kwaliteiten en je dansniveau op dit moment, én naar je potentie om door te groeien. Ook zijn we benieuwd naar wat jij aan persoonlijk talent verder kunt ontwikkelen. Daarnaast letten we uiteraard op je motivatie en uitstraling. Bekijk hieronder het auditieprogramma zodat je weet wat je kunt verwachten. 

Auditieprogramma

15.00 - 15.30 uur: Aankomst, omkleden en opwarmen
15.30 - 16.15 uur: Dansles 1 + korte fysieke test
16.30 - 17.15 uur: Dansles 2
17.15 - 18.00 uur: Individueel gesprek

Lessen vooropleiding dans & reguliere lessen

Het is nadrukkelijk de bedoeling het programma van de vooropleiding dans te volgen naast je reguliere danslessen. Op deze manier volg je voldoende lessen om het gewenste niveau te ontwikkelen. Je kunt deze reguliere lessen bij Studio26 volgen, maar het mag ook op een andere dansschool naar keuze. Het volgen van klassiek ballet naast het programma van de vooropleiding dans is verplicht. 

Aanmelden auditie

Klik op de link en meld je aan voor de auditie via het online formulier. Je ontvangt automatisch een bevestiging en aanvullende informatie.