Najaarsconcert Harmonie Unisono Velp

Datum: 28 november 2015
Tijdstip: 20.00 - 22.15u

Tijdens het najaarsconcert van Harmonie Unisono Velp zullen het malletkorps, harmonieorkest en het opleidingsorkest hun warme klanken laten horen. Dit concert vindt plaats op zaterdagavond 28 november in de nieuwe theaterzaal van Studio26.
 
Op deze avond zal een afwissend repertoire ten gehore gebracht worden. Bij het harmonieorkest, onder leiding van Harry Weijkamp, zal onder andere ‘Legend of the Amber Room’ van Michael Geisler op het programma staan. Bij de klanken van het malletkorps, onder leiding van Henri Rijken, kunt u swingen bij de muziek van ‘Burundi’ van Slagerij van Kampen.
 
Het opleidingsorkest is dit seizoen opnieuw gestart. Nadat de afgelopen jaren de opleiding door middel van klarinet- en slagwerkworkshops nieuw leven is ingeblazen, wordt er inmiddels naast de opleiding ook in orkestvorm gerepeteerd onder leiding van de dirigent van het harmonieorkest Harry Wijkamp. Zij zullen onder andere muziek van Ivo Kouwenhoven laten horen.
 
Het malletkorps zal spijtig genoeg eind 2015 noodgedwongen stoppen. Door persoonlijke omstandigheden gaven een aantal leden aan dat ze hun lidmaatschap gaan opzeggen. Daardoor wordt het ledenaantal helaas te klein om een verantwoord korps te vormen.
 
De zaal is open vanaf 19:30 uur en het concert begint om 20:00 uur. Entree is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt zeer gewaardeerd.
 
Voor informatie over Harmonie Unisono Velp kunt u terecht op www.unisono-velp.info.